Betsafe

Betsafe

Betsafessa pelaamisella on monia etuja. Sivusto avasi toimintansa vuonna 2006 ja on osa Betsson-konsernia, jolla on portfoliossaan useita arvostettuja tuotemerkkejä.

Uudet jäsenet Suomesta saavat tällä hetkellä 100% talletusbonuksen 300€ asti asti. Se on erittäin hyvä summa, joka erottuu hyvin kilpailijoihin verrattuna. Sivusto on virallinen yhteistyökumppani muun muassa Manchester Cityn, 1 FC Kölnin ja Cage Warriorsin kanssa.

Maltan peliviranomaisen, Alderney Gambling Control Commissionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelitoimikunnan lisensseillä on selvää, että peliyhtiö on turvallinen pelaaja, johon voit luottaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että sivusto tarjoaa tavallista laajemman tuotteen. Lue lisää Betsafe-arvosteluista.

Katsaus arviointiimme

Urheilussa on laaja valikoima sekä kiinteitä että live-kertoimia. Urheilun kokonaismäärä on jopa 30, mikä on selvästi hyväksytty summa. Erityisesti Betsafe on itse vastuussa toimituksesta ja asettaa kertoimet. Sen avulla voit löytää operaattorin kanssa edullisia pelejä, joita et löydä muualta.

Suurin urheilulaji on jalkapallo. Kirjoittamishetkellä tällä osastolla oli 44 781 peliä pelata. Jokainen yksittäinen ottelu tarjoaa sitten erilaisia ​​määriä markkinoita. Suuremmissa otteluissa voit luottaa satoihin pelattaviin vaihtoehtoihin.

Osana BML Group Ltd: tä ei ole ihme, että Betsafe tarjoaa korkealaatuista pelituotetta. Heidän pelivalikoimansa sisältää kaiken, mitä pelaaja voi toivoa. Suunnittelun avulla on helppo tehdä nopeita päätöksiä, mikä on erityisen tärkeää, jos vedot vedonlyönnillä. Sivusto voi ylpeillä kolmella toivotulla lisenssillä kunnioitetuilta viranomaisilta. He ovat myös virallisia kumppaneita useiden suurten organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa. Se antaa paljon kunnioitusta. Asiakaspalvelu on korkeimman luokan. He voivat ylpeillä arvostetusta EGR-palkinnosta väsymättömästä työstään tarjoamalla asiakkailleen maailmanluokan tukea. Se on maailman halutuin palkinto, jota voidaan verrata elokuvateollisuuden Oscariin.

Betsafe, petos vai ei?

Sivun takana on Betsson-ryhmä, joka kertoo paljon luottamuksesta, jonka voit antaa Betsafelle. Sivustolla on kolme online-pelien lisenssiä. MGA: n tarjoama valmistaja painaa eniten ja on ylivoimaisesti arvostetuin lisenssi. Harva pelialan yritys voi ylpeillä yhtä monella virallisella pelikumppanilla. Täydellinen luettelo on Manchester City, Saracens, StarSixes, Cage Warriors ja 1 FC Köln. Tämä tarkoittaa, että he työskentelevät näiden merkkien kanssa ja tarjoavat tietoja, joita et löydä muualta.

Verkkokasino toimii NetEntin ja Cryptologicin ohjelmistojen avulla. Kahdessa yrityksessä on suurin osa riippumattomista sertifikaateista reilun ja turvallisen pelin järjestämiseksi, mikä tarkoittaa, että Betsafella on myös sama luottamus, jonka voit antaa näille yrityksille. Siksi Betsafe-huijaus on epätodennäköistä.

Voit käyttää operaattorin kanssa monia maailman tunnetuimpia maksutapoja. Tämä tarkoittaa, että he noudattavat PCI DSS: ää (Payment Card Industry Data Security Standard), jotka ovat sääntöjä, jotka määräävät, kuinka heidän käyttäjät tallentavat ja käyttävät henkilökohtaisia ​​ja maksutietoja.

Sivusto ottaa sosiaalisen vastuunsa. Kaikissa peleissä on 18 vuoden ikäraja. Peliyhtiö työskentelee aktiivisesti yhdessä kolmen organisaation kanssa aktiivisesti pelaamisen epämiellyttävien seurausten estämiseksi. Ne ovat BeGambleAware, GamCare ja GA. Voit helposti asettaa omat rajat estääksesi pelaamasta liikaa.

Lähde: Betsafe arvostelu 2021