22bet

22Bet perustettiin vuonna 2017, ja sillä on itäisen Euroopan tausta ja sen pääkonttori sijaitsee Kyproksella. 22Bet.com toimii Curacaon lisenssillä ja sillä on myös paikallisia lisenssejä monissa Afrikan maissa, kuten Nigeriassa ja Keniassa. Tuotemerkki on laajentanut tietoisuuttaan asettamalla suurlähettiläiksi entiset kansalliset jalkapalloilijat Nuno Gomes ja Kevin Kuranyi. Ryhmä ylläpitää myös 22Bet.co.uk ja sitä johtaa Tonybet. Lue jatkuvasti 22Bet-arvostelu ja löydä kaikki tulevan vedonlyönnin kilpailukertoimista, suuresta maksutapavalikoimasta ja kiehtovista tarjouksista.

22Bet-vedonlyöntiosassa on 95% + voitto tärkeimmistä urheilulajeista, kuten jalkapallo, koripallo ja tennis 1X2 ja Over / Under markkinoilla. Tämä korko voi pudota 93%: iin + toissijaisista panoksista, kuten Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Puoliaika / Kokopäiväinen. On huomattava, että Aasian markkinoilla on alle par-kertoimet, 94% +. 22Betin online-vedonvälittäjä tarjoaa yli 60 000 ottelua edeltävää tapahtumaa kuukaudessa yli 40 urheilulajista. Vedonvälittäjällä on myös yli 450 ylimääräistä vetoa jokaisessa jalkapallo-ottelussa, kuten Tasapeli missä tahansa kahdesta puoliskosta, 3-tie kokonaissummat ja voittomarginaalit. Koripallo- ja tennisharrastajat löytävät paljon vaihtoehtoisia vedonlyöntiä sekä yli 100 eksoottista vetoa, kuten kauden panokset, 1. / 2. puoliaika ja kilpailu tiettyihin pisteisiin. Ominaisuudet, kuten Edit My Βet ja Bet Slip Sale, parantavat pelaajien vedonlyöntikokemusta.

22Bet Live -vedonlyöntiosasto on enemmän kuin kilpailukykyinen, ja se tarjoaa kuukausittain 1000 live-tapahtumaa monenlaisista urheilulajeista. Tärkeimpien lisäksi pelaajat voivat sijoittaa panoksensa hevoskilpailuihin, krikettiin ja lentopalloon. Keskimääräistä korkeampi 95%: n voitto odottaa pelaajia kaikilla päämarkkinoilla, kun taas jokaisessa jalkapallo-ottelussa on tarjolla yli 250 ylimääräistä vetoa, kuten Aasian tasoitukset ja loppusummat, Seuraava tavoite ja Joukkue viimeisen maalin saavuttamiseksi. 22Betin Live Streamin mukana tulee useita otteluita parhaista liigoista, kuten Serie A, La Liga ja Bundesliga, sekä Multi Live -ominaisuus. Lunastus on käytettävissä jokaisen pelin viimeiseen vaiheeseen saakka nimellä “Bet Slip Sale”, mutta osittaista ja automaattista lunastusta ei ole täällä.

Urheiluvedonlyönti sisältää natiivisovelluksia sekä Android- että iOS-laitteille, kun taas tarjolla on myös optimoitu mobiilisivusto. Pelaajat voivat tallettaa yli 100 maksutavalla. Tavallisten järjestelmien, kuten korttien, pankkisiirtojen ja e-lompakoiden, lisäksi linjassa ovat myös paikalliset järjestelmät, kuten Qiwi ja Yandex, sekä laaja valikoima kryptovaluuttoja. Nostot saatetaan päätökseen muutamassa minuutissa, varsinkin kun on kyse e-lompakoista ja kryptoista. 22Betin asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri live-chatin, sähköpostin ja verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta.