22bet Ruotsissa

22bet on Microgaming-verkoston sivusto, ja he ovat olleet taitavia integroimaan live- ja online-pokeria. Jos kyseessä on merkittävä ruotsalaisen yhteistyökumppanin tapahtuma, yritys osallistuu usein satelliittien sponsorointiin ja / tai järjestämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että näet usein karsinnat turnauksissa sekä Pokerfinnkampille että liittovaltion SM: lle turnaustarjouksissa. Lisäksi Pohjoismaiden oma Superweekend järjestetään.
Muut ominaisuudet kuin liikenteessä
Microgamingin liikenne on edelleen hauskaa, vaikka verkkoa on lyöty pitämään kovaa kilpailua uusissa verkoissa ja uusissa pokerihuoneissa. Todellinen etu tässä on se, että useat Microgaming-pokerihuoneet ovat olleet hyviä niche-verkossa ja erottuvat verkkosivuistaan ​​ystävien verkostosta. 22bet on malliesimerkki, jossa on selkeä profiili karsintakilpailuista sekä paikallisista ja alueellisista tapahtumista. 22bet on sivusto, jonka valitset pelien ja turnausten toimittamiseen eikä sen liikenteeseen.

Hyvä tervetuliaisbonus jopa 2000 € asti
Koska olet aloittanut tilin, sinulla on kolmekymmentä päivää aktivoida bonuksesi. Syötä yksi viidestä eri koodista ja aja kiinteä summa kuuden päivän kuluessa bonuksen laukaisemiseksi. Rahamäärä on aina viisi kertaa haluamasi bonus. Alin taso on bonuskoodilla “NORDIC50” ja nostat 250 € saadaksesi 50 € bonus. Kaikilla tasoilla on sana NORDIC plus bonuksen summa, ja puolestaan ​​ovat NORDIC50, NORDIC100, NORDIC250, NORDIC1000 ja lopuksi 2000NORDIC.